Despre

NESsT dezvoltă întreprinderi sociale sustenabile care rezolvă probleme sociale critice în economiile de piață emergente.

NESsT acționează ca un catalizator pentru întrepriderile sociale din piețele emergente.

about_ru1

Modalitate unică

Oferim sprijin pe termen lung pentru creșterea și susținerea unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact mare.

Arii de impact

Incluziune pe piața muncii
Întreprinderile care țintesc grupurile excluse de pe piața muncii, angajându-le sau oferindu-le training și servicii de plasament. Grupurile țintă includ tineri care se află în situații de risc, minorități etnice, persoane cu dizabilități și alte persoane care sunt excluse de pe piața muncii.

 

Venit sustenabil
Întreprinderi care operează prin cooperative sau asociații de producători pentru a crește nivelul venitului pentru membrii lor. Grupurile țintă includ artizani, fermieri mici și micro-antreprenori.

 

Tehnologie accesibilă
Întreprinderi care comercializează tehnologii accesibile cu accent pe energie regenerabilă, apă, sanitație și agricultură sustenabilă; pentru îmbunătățirea venitului comunităților marginalizate și care au un venit scăzut. Grupurile țintă includ comunitățile care nu au acces la servicii de bază sau inovații care să le împlinească nevoile de bază.

 

Intrarea în portofoliul nostru

Echipa care se ocupă de portofoliul nostru este într-o permanentă căutare de întreprinderi sociale inovative. Identificăm o gamă de potențiali membri pentru portofoliu prin intermediul competiției noastre naționale de întreprinderi sociale. Nu acceptăm propuneri sau planuri de afaceri nesolicitate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați ”Intrarea în portofoliul nostru”


Fundația NESsT România: Bd. Gen. Ion Dragalina, nr. 7, ap. 14 300181, Timișoara, România +40.356.711.711 romania[at]nesst.org