Sumar întreprindere

Locaţie: București, România

Impact: Incluziune pe piaţa muncii 

Persoane sprijinite: 
Persoane cu dizabilităţi, Femei

În portofoliul NESsT din:
2011

www.viitorplus.ro

www.atelieruldepanza.ro

 

Descriere

Aproape 200 de specii diferite de animale marine mor din cauza celor aproximativ 46.000 de deșeuri nereciclabile din plastic care ajung în fiecare an în apele oceanelor. Întreprinderea socială a Asociației Viitor Plus, Atelierul de Pânză, vinde sacoșe ecologice, realizate din materiale naturale, ca alternativă la pungile de plastic. Aceste sacoșe sunt confecționate de oameni cu dizabilități, care lucrează de acasă sau în unitatea de producție Viitor Plus. 

RO Viitor Plus.jpg

Investiţia NESsT

Asociaţia Viitor Plus Association a intrat în portofoliul NESsT în 2011. De atunci, NESsT a făcut investiţii financiare şi a oferit consultanţă personalizată pentru dezvoltarea afacerii. 

INVESTIŢIE FINANCIARĂ

  • US$45,675.58 suma investită de NESsT până în acest moment. 

CONSULTANŢĂ PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII

  • Viitor Plus a beneficiat de asistență pentru crearea și implementarea unei strategii de vânzări care a diversificat canalele de vânzări, a îmbunătățit abilitățile de negociere și a sporit vânzările în sectorul corporatist.
  • Am colaborat cu Viitor Plus pentru a analiza strategiile posibile de creștere, pentru a îmbunătăți planificarea financiară și modul de stabilire a prețurilor și pentru a atrage un ajutor suplimentar pentru întreprinderea socială.
NESsT este un partener de încredere, care ne-a ajutat să creștem în fiecare an. Asistența financiară și consilierea primite de la NESsT au fost esențiale pentru a putea obține rezultate înalte, pe termen lung. Suntem mândri să fim membri ai portofoliului NESsT și să fim asociați cu o organizație care promovează profesionalismul, integritatea și implicarea în promovarea economiei sociale din România.
— Andreea Pandalescu, fost Manager Atelierul de Pânză

Rezultate & Impact 

1,400

de beneficiari de la începutul anului

 

US$151,607

vânzări anuale în 2016

 

5

locuri de muncă pentru persoane cu dizabilităţi si pentru femei din medii defavorizate