România & Balcani

Mai mult de o treime dintre români sunt expuși riscului sărăciei și excluziunii sociale, iar șomajul rămâne ridicat în Balcanii de Vest, în special în rândul femeilor și tinerilor.

Investițiile NESsT în România și Balcani se concentrează asupra întreprinderilor sociale care creează locuri de muncă pentru cei care au nevoie cel mai mult de ele: persoane din zone rurale sau cu dizabilități, cele aparținând minorităților etnice sau tineri, care se confruntă cu rate mai mari ale șomajului decât în multe alte țări din Europa.


Un loc de muncă decent poate transforma o viață.

NESsT investește în afaceri care oferă locuri de muncă decente pentru persoanele care întâmpină cele mai mari obstacole la angajare. Susținem antreprenorii sociali din țările cu economie emergentă, oferindu-le finanțări flexibile și sprijin individual pentru dezvoltarea afacerii.


Cum contribuie NESsT la eradicarea sărăciei

euro-113x125.jpg
dialogue-113x125.jpg
community-113x125.jpg

Investește

Direcționăm capitalul și donațiile primite din partea susținătorilor către investiții în întreprinderi sociale care generează locuri de muncă decente pentru persoane cu acces limitat la piața muncii.

Susține

Îi susținem îndeaproape pe antreprenorii sociali cu care lucrăm, oferindu-le finanțări flexibile și sprijin individual pentru dezvoltarea afacerilor. Ne dedicăm acestor întreprinderi sociale de la cinci la șapte ani, ajutându-i cu tranziția deloc ușoară de la startup la o afacere în toată puterea cuvântului.

Transformă

Prin intermediul afacerilor lor, antreprenorii sociali sprijină oamenii din comunitățile lor să ducă o viață mai bună oferindu-le, printre altele, oportunitatea să-și dezvolte abilitățile personale și profesionale și să obțină acces la soluții tehnologice.


CU AJUTORUL VOSTRU

Am investit în 33 de întreprinderi sociale care au îmbunătățit viața a peste 101.000 de persoane din România și din Balcani.

 

5,435

locuri de muncă decente și oportunități de venituri sustenabile create

US$3 milioane

investite

2,131

participanţi la traininguri şi evenimente pe tema antreprenoriatului social

 

Date la 31 decembrie 2017


Activitatea nostră în România

 

Aflați cum întreprinderile sociale susținute de NESsT combat excluderea și sărăcia în România

 
Romania Portfolio 2.jpg

Antreprenori din România și din Balcani, 

Sunteți gata să schimbați lumea cu afacerea voastră? Suntem aici să vă ajutăm!


Proiectele noastre din România


Ghiduri juridice pentru antreprenorii sociali din România


Susținătorii noștri în România & Balcani

Mulțumim partenerilor și donatorilor noștri care ne ajută să luptăm împotriva sărăciei și excluziunii sociale în România și Balcani.


Membrii Business Advisory Network (BAN) a NESsT România

Mulțumim reţelei noastre de consultanţi pentru generozitatea cu care ne sprijină.


Contact

Bd. Gen. Ion Dragalina, nr. 7, ap. 14
300181, Timişoara, România

tel: +40 356 711 711

e: romania[at]nesst.org

f: /NESsT.Romania

Politica de confidențialiate