Sumar întreprindere

Locație: Baia Mare, România

Impact: Incluziune pe piața muncii

Persoane sprijinite: 
Persoane cu dizabillităţi, Zona urbană

În portofoliul NESsT din: 
2013

www.impreunapentruei.ro

Descriere

Oportunitățile profesionale din Baia Mare sunt limitate și, drept urmare, calitatea vieții a numeroase familii este scăzută. Organizaţia este un atelier umanitar protejat care oferă servicii de arhivare și tipărire de înaltă calitate, asigurate de persoane cu dizabilități, de șomeri sau de persoane care se confruntă cu alte provocări sociale care le îngreunează obținerea unui loc de muncă.

DSC_0003.JPG

Investiţia NESsT

Împreună pentru Ei a intrat în portofoliul NESsT în 2013. De atunci, NESsT a făcut investiţii financiare şi a oferit consultanţă personalizată pentru dezvoltarea afacerii. 

INVESTIŢIE FINANCIARĂ

  • US$20,250.00 este suma investită  suma investită de NESsT până în acest moment. 

CONSULTANŢĂ PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII

  • Împreună pentru Ei a beneficiat de asistență în privința planificării și gestionării resurselor umane (recrutare, beneficii pentru angajați și motivare, păstrarea angajaților, stabilirea de obiective și calcularea normei de lucru).
  • De asemenea, întreprinderea a beneficiat de asistență juridică și de îndrumare pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii de vânzări, pentru îmbunătățirea managementului financiar și pentru consolidarea sistemului de conducere.
Este foarte greu să enumerăm toate avantajele de care am beneficiat în urma colaborării cu NESsT, însă, pe scurt, am putea spune că NESsT a avut un impact pozitiv asupra organizației noastre, ajutându-ne în mod substanțial să devenim cine suntem astăzi. Pentru noi, colaborarea cu NESsT este o experiență care ne-a schimbat în totalitate perspectiva asupra ideii de afacere în general și asupra ideii de afacere socială în special, ca soluție la problemele sociale ale comunității.
— Gabriela Pop, fondator, Împreună Pentru Ei

Rezultate & Impact

14

persoane dezavantajate angajate de întreprinderea socială

 

46

persoane cu dizabilități au fost instruite

 

US$55,188

suma investită de NESsT până în acest moment