Visegrádi Régió

Annak ellenére, hogy a Visegrádi országokban - Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában – jelentős gazdasági növekedés volt tapasztalható az utóbbi években, sokaknak még mindig problémát jelent olyan munkát találni, amellyel eltarthatják családjukat. Ilyen nehézségekkel küzdők többek között a vidéki munkakeresők, a fogyatékkal élők és kisebbségi csoportok.

A NESsT Visegrádi régióbeli befektetései elsősorban olyan társadalmi vállalkozásokra fókuszálnak, amelyek hátrányos helyzetűeket segítenek képzés- és munkalehetőséghez, melyek segítségével megfelelő jövedelemhez jutnak és el tudják tartani családjukat.


Egy jó állás megváltoztathat egy életet.

A NESsT olyan társadalmi vállalkozásokba fektet be, melyek méltó munkahelyeket teremtenek hátrányos helyzetű emberek számára. Hosszútávú inkubációs programunk keretében testreszabott pénzügyi és üzletfejlesztési támogatást nyújtunk társadalmi vállalkozásoknak feltörekvő piacgazdaságokban.


Milyen módon küzd a NESsT a szegénység ellen?

euro-113x125.jpg
dialogue-113x125.jpg
community-113x125.jpg

Befektet

A támogatóinktól kapott adományokat és „türelmes” tőkét olyan társadalmi vállalkozásokba fektetjük be, amelyek méltó munkahelyeket teremtenek hátrányos helyzetű csoportok számára.

Elkötelezett

Hosszú távú – 5-7 éves – együttműködés keretében testreszabott pénzügyi és üzletfejlesztési támogatást nyújtunk társadalmi vállalkozóknak. Ezen szervezetek fejlődését végigsegítjük a startup fázistól egészen addig amíg stabil, növekedési pályára álló vállalkozássá nem válnak.

Változást generál

A szervezetek üzleti tevékenységeik révén olyan tudással, készségekkel és technológiával ruházzák fel közösségüket, amely szükséges megélhetési lehetőségeik javításához és egy méltó jövő megteremtéséhez.


TÁMOGATÓINK SEGÍTSÉGÉVEL

48 társadalmi vállalkozást támogattunk, amelyek több mint 110,000 ember életét javították Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

 

11,104

méltó foglalkoztatás & jövedelemszerzési lehetőség jött létre

US$3.8 millió

befektetés

3,009

társadalmi vállalkozói képzésben részt vett emberek

 

2017. December 31-i adatok.


Magyarországi tevékenységünk

 

Hogyan küzdenek a NESsT társadalmi vállalkozásai a kirekesztés és szegénység ellen a Visegrádi régióban?

 
HU Portfolio.jpg

Folyamatosan keressük a társadalmi vállalkozásokat.

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd a világot társadalmi vállalkozásoddal?

Mi segíthetünk.


Magyarországi Programjaink


Hírek


Ismerd meg a magyar Felügyelő Bizottság tagjait

A testületi tagok önkéntes alapon üzlet irányítási, pénzügyi, illetve társadalmi szektoron belüli szaktudásukkal támogatják NESsT-et a küldetése elérésében. A NESsT Europe a NESsT International leányvállalata és nonprofit korlátolt fellelőségű társagáként (kft) van regisztrálva Magyarországon.


Támogatóink a Visegrádi Régióban

Hálásak vagyunk partnereinknek és támogatóinknak, akik segítenek a szegénység és társadalmi kirekesztés elleni harcunkban Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.Kapcsolat

Berzenczey utca 19. III/7.
1094 Budapest, Hungary

p: +36 1 267 0231

e: hungary[at]nesst.org

f: /NESsT.Magyarorszag