Lépj Velünk! - Pályázati Felhívás

Idén harmadszorra kerül meghirdetésre a 'Lépj Velünk!' társadalmi innovációs program, melynek célja olyan innovatív projektek támogatása, amelyek hátrányos helyzetű csoportok életminőségét javítják társadalmi vállalkozás működtetésével. Ezúttal két kategóriában - "induló" és "működő" - várjuk a társadalmi vállalkozások pályázatát.Kik pályázhatnak? Magyarországi székhelyű, non-profit (civil, nem kormányzati) alapítványok és egyesületek, non-profit gazdasági társaságok, valamint szociális szövetkezetek.

Díjazás: • akár 15.000 Euro vissza nem térítendő pénzügyi támogatás két induló vállalkozásnak és 12 hónapos szakmai támogatás • akár 25.000 Euro vissza nem térítendő pénzügyi támogatás egy működő vállalkozásnak és 12 hónapos szakmai támogatás

Jelentkezési határidő: 2017.12.17.

A pályázat weboldalát itt, a pályázati felhívás pdf verzióját itt találod.


UniCredit_Lépj_Velünk_Launch_Event

November 8-án  az előző program egyik díjazottjánál, a Nem Adom Fel Cafe & Barban hirdettük meg a pályázatot sajtóesemény keretében. A képen Gusztos Péter (egy másik korábbi díjazott, a Suhanj Fitness képviseletében), Bombera Krisztina, Anna Horváth és Dely Géza (a Nem Adom Fel Alapítvány vezetője) beszélgettek arról, hogy hol tart a társadalmi vállalkozás szektor és mi a szerepe a "Lépj velünk!"-höz hasonló programoknak a fejlődésében. A beszélgetést Szörnyi Krisztina, a HVG Extra főszerkesztője vezette.