Sumar întreprindere

Locaţie: București & Ploieşti, România

Impact: Incluziune profesională

Persoane sprijinite: 
Tineri

În portofoliul NESsT din: 2014

www.concordia.org.ro/acasa

Descriere

În România există numeroase familii cu copii care trăiesc pe străzi și care au nevoie de reintegrare socială. Din nefericire, asistența necesară pentru ca aceste persoane să își poată recăpăta statutul personal și profesional este insuficientă. Brutăria CONCORDIA oferă oportunități profesionale pentru cei mai buni elevi din cadrul Școlii profesionale CONCORDIA. Elevii sunt tineri proveniți din familii vulnerabile sau care trăiesc pe străzi și care doresc să se reintegreze în comunitate.

Concordia.jpg

Investiţia NESsT

Brutăria CONCORDIA a intrat în portofoliul NESsT în 2014. De atunci, NESsT a făcut investiţii financiare şi a oferit consultanţă personalizată pentru dezvoltarea afacerii. 

INVESTIŢIE FINANCIARĂ

  • US$28,000 suma investită de NESsT până în acest moment. 

CONSULTANŢĂ PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII

  • Asistență pentru crearea și implementarea unei strategii de vânzări și pentru a atinge o creștere sustenabilă.

  • Sprijin pentru recrutarea și angajarea unui coordonator de vânzări și pentru activități de networking în scopul atragerii de fonduri suplimentare

Intrarea Brutăriei CONCORDIA în portofoliul de întreprinderi sociale susținute de Fundația NESsT a avut o dublă valoare adăugată pentru dezvoltarea Brutăriei CONCORDIA. În primul rând, finanțările obținute cu ajutorul NESsT ne-au ajutat să achiziționăm unele echipamente utile în activitatea de producție și distribuție a Brutăriei. Acest lucru ne-a permis să ne lărgim baza de clienți și să ne îmbunătățim serviciile de suport-clienți, ceea ce a contribuit la creșterea gradului de sustenabilitate a Brutăriei CONCORDIA. În al doilea rând, sprijinul oferit de Fundația NESsT prin accesul la profesioniști din mediul corporate care ne-au oferit consultanță pro-bono precum și șansa de a participa la cursuri de business, ne-au ajutat să ne creștem abilitățile antreprenoriale și să ne îmbunătățim procesele de management.
— Alice Stavride, Director CONCORDIA Development România

Rezultate & Impact 

9

absolvenți angajați

60+

de absolvenți ai școlii de brutărie

15

absolvenți angajați pe piața liberă a muncii, prin mediere