Program leírás

A Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT immár harmadik alkalommal hirdeti meg Társadalmi vállalkozásfejlesztő programját azzal a céllal, hogy halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek életminőségét hosszú távon javítsa fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül

Kik pályázhatnak?

Olyan non-profit szervezetek vagy informális csapatok jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, kiforrott vállalkozási ötletük van és azt szeretnék beindítani, vagy egy már működő társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani.

Díjazás

  • 6 hónapnyi ingyenes készségfejlesztési támogatást a társadalmi vállalkozási ötlet életképességének értékeléséhez, a társadalmi vállalkozás indításához és működtetéséhez: az 5 kiválasztott szervezet három kétnapos üzletviteli workshop-on vehet részt és egyéni mentorálásban részesül a NESsT munkatársai által.    
  • Elkészül a társadalmi vállalkozás üzleti terve.
  • Pénzügyi támogatást: A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legígéretesebb vállalkozásokat ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez. A tervezett keretösszeg 10.000.000 Ft, mellyel legfeljebb két vállalkozást díjaz majd a zsűri. A Badur Alapítvány és a NESsT testre szabottan dönt majd a támogatás legmegfelelőbb formájáról és feltételeiről.
  • A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek. A további szakmai támogatás megítéléséről, időtartamáról, tartalmáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően. 

Jelentkezési határidő: 2018.02.18. éjfélA Pályázat Kiírója

A Badur Alapítvány hátrányos helyzetű, szegény illetve mélyszegény közösségek életminőségét hivatott javítani programok támogatásával, fejlesztésével, esetenként kezdeményezésével. A londoni székhelyű alapítvány az Egyesült Királyságban, Laoszban és Magyarországon van jelen és működik együtt helyi vagy regionális civil szervezetekkel. A Badur Alapítvány támogatásai partnerei infrastrukturális és szakmai hátterének megerősítésére irányulnak.

Magyarországon a Badur Alapítvány fenntartható társadalmi vállalkozások inkubálásán keresztül munkahelyteremtésre e mellett az oktatáson belüli esélyegyenlőség növelésére, illetve az energiaszegénység elleni küzdelemre fókuszál.

BADUR Foundation.png

Kapcsolattartó

Koppány Judit
E-mail: judit.koppany@badurfoundation.org
Tel.: +36 1 487 8036